{ "Description": "Controlebestand voor domeineigendom voor Microsoft 365 - plaats in de hoofdmap van de website", "Domain": "bcoached.be", "Id": "d4fca6e2-d8b1-4091-98e1-a3c675d10de4" }
top of page

Angstbegeleiding

IMG_9808_LR web.jpg
" Angst hoeft jouw leven niet langer te beheersen.
Ik begeleid je graag op jouw reis naar herstel. "

Ben je op zoek naar diepgaande begeleiding om angsten en paniekaanvallen te overwinnen?

Dan ben je hier zéér welkom. Als ervaringsdeskundige begrijp ik persoonlijk hoe verlammend en overweldigend angst kan zijn, en ik sta klaar om je te helpen op jouw reis naar een leven van vrijheid, los van belemmerende angsten.

Ik geloof sterk  in een all-round aanpak van angstbegeleiding. Wat betekent dat concreet?

- Online begeleiding via videocursussen

- Evidence-based technieken

- Waardevolle bonussen (o.a. werkboek, audio's, 1 op 1 boostcall, gepersonaliseerde geleide audio's,...)

Waarom?

In 2014 had ik mijn eerste paniekaanval. Op dat moment begreep ik niet wat er met me gebeurde. Het was slechts het begin van een reeks angstaanvallen die nog zouden volgen.

​​Na drie lange jaren van strijd en zoektocht vond ik eindelijk de weg naar een leven vrij van angst. In 2017 had ik mijn laatste paniekaanval. Sindsdien heb ik alleen nog gezonde angsten ervaren. Het is mijn missie om dit gevoel van bevrijding met de wereld te delen.

Aanbod

- Online coaching trajecten voor angst en paniekaanvallen
- Interactieve videocursus
- Online en offline bronnen en zelfhulpmiddelen
- Gratis masterclass: "Overmeester je angst" 

Getriggerd?

Als je klaar bent om stappen te zetten naar een leven vrij van angst, dan nodig ik jullie heel graag uit voor de gratis masterclass "Overmeester je paniekaanval". Ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar herstel en een leven vrij van belemmerende angsten .

Liever nog wat verder lezen?

Waarom eens niet luisteren?

In de Bcoached podcast rond angstbegeleiding, deel ik alvast enkele inzichten, tips & tricks die jou nu al kunnen helpen.

bottom of page