top of page
WhatsApp Image 2022-09-15 at 9.40.54 AM.jpeg

Hallo,

Mijn naam is Karen Bonne. 36 jaar, gehuwd en mama van 2 flinke dochters.

 

Hoewel ik er als kind héél anders mee omging, zie ik nu mijn hooggevoeligheid als een talent.

Na een pittige periode enkele jaren geleden, met het gevoel tegen allerlei grenzen aan te lopen met burn-out en een angststoornis tot gevolg, ben ik mezelf gaan onderdompelen in de wereld van de positieve psychologie.

Sinds mijn hogeschool studies waar ik toegepaste psychologie studeerde, ben ik steeds gefascineerd geweest  door de neurowetenschappen en de functies van het menselijk brein in relatie met gedrag. Ik leerde al snel tegenslagen om te buigen naar het zien van nieuwe kansen en mogelijkheden.

Zo bouwde ik de kracht op om zelf de carrière switch te maken. Ik volgde diverse opleidingen en cursussen om te doen wat mij het meeste energie geeft, een waarde betekenen voor anderen. 

 

Als loopbaanbegeleider en jobcoach maak ik gebruik van mijn groot inlevings- en aanpassingsvermogen en doe ik wat mij het meest fascineert namelijk mensen begeleiden, zichzelf helpen (her)ontdekken, bewustwording stimuleren, hen perspectieven laten ontdekken...

Enkele jaren geleden vond ik ook de weg naar de wereld van hypnose therapie. Voor alle duidelijkheid: géén hocus-pocus. :-) 

Op mijn zoektocht heb ik heel wat mensen ontmoet die allemaal een verschillend vraagstuk hadden op te lossen. Laat dit nu net mijn motivatie zijn.

Als gediplomeerd hypnosetherapeute begeleid ik mijn cliënten bij het oplossen van allerlei klachten. Ik ga hierbij doelgericht via het onderbewustzijn op zoek naar de oorzaak van het probleem en pak dit door middel van positieve suggesties doelgericht aan met blijvend resultaat. 

bottom of page