top of page
_MG_0933_LR web.jpg

Hallo daar!

Ik ben Karen Bonne, 37 lentes jong, happily married en trotse mama van twee geweldige dochters.

Mijn uitdagende reis met hooggevoeligheid begon als kind, maar nu zie ik het als een waar talent.

Na een pittige  periode enkele jaren geleden, waarin ik het gevoel had tegen allerlei grenzen aan te lopen en uiteindelijk te maken kreeg met een burn-out en angststoornis, dook ik diep in de wereld van de positieve psychologie.

Vanuit mijn achtergrond in de psychologie raakte ik steeds meer gefascineerd door de neurowetenschappen en de complexe functies van het menselijk brein in relatie tot ons gedrag.

Ik ontdekte hoe ik tegenslagen kon transformeren in nieuwe kansen en mogelijkheden. Deze kracht stelde me in staat om zelf een carrièreswitch te maken. Door diverse opleidingen en cursussen te volgen, vond ik mijn passie: anderen helpen en van betekenis zijn.

 

Als loopbaanbegeleider en jobcoach maak ik gebruik van mijn sterk inlevingsvermogen en aanpassingsvermogen. Mijn grootste fascinatie? Mensen begeleiden, hen helpen zichzelf opnieuw te ontdekken, bewustwording stimuleren en hen nieuwe perspectieven laten ontdekken.

Ik geloof sterk in de kracht van positieve verandering en ben vastbesloten om anderen te inspireren om hun eigen pad te bewandelen.

 

Samen kunnen we werken aan jouw groei, veerkracht en het ontdekken van de beste versie van jezelf.

Durf de stap te zetten naar loopbaancoaching en misschien zelfs naar een angsttraject.

Jouw welzijn staat centraal, en ik sta klaar om je te begeleiden op deze empowering reis.

bottom of page