top of page

There's no place like home...

Vandaag werk ik een dagje van thuis uit en dat vind ik zalig! Hoe graag ik mijn job ook doe, vandaag even geen coaching gesprekken of therapie. Enkele telefoontjes plegen en mijn tijd nemen om de administratie bij te benen, want ook dat hoort erbij. Wat kan ik ervan genieten om verder even niet gestoord te worden en de volle focus bij het werk te kunnen houden.


Ondanks de voordelen van thuis uit werken, (ik denk nog maar aan geen enerverend woon-werk verkeer, betere work-life balance, meer productiviteit en tegelijkertijd meer vrijheid,...) zijn er heel wat werkgevers (nog) geen voorstander van thuiswerkende werknemers. En dat is jammer! Er wordt wel eens gedacht dat er thuis minder gewerkt wordt dan op kantoor.

Maar is dat effectief wel zo?


Heb jij flexibele werkuren in de vorm van thuis werk of werk jij in een klassieker systeem met een vast uurrooster? Hoe ervaar jij dat? Hoe bespreekbaar is dit onderwerp wanneer je niet tevreden bent? Heb je nood aan die flexibiliteit of vind je het best oké zo? Welke meerwaarde betekent dat concreet voor jou?


Uiteraard heeft elk voordeel ook z'n nadeel. En die lees ik graag in jullie reacties...

Al moet ik daar voor mezelf binnen dit kader toch even naar op zoek gaan. :-)


Love it!


#workfromhome #lovewhatyoudo #dowhatyoulove #worklifebalance


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page