Team vergadering

Job Coaching / loopbaan Coaching

"Geef je Carrière een Boost"

Loopbaanbegeleiding focust zich in het bijzonder op werk en carrière of vragen in verband met de loopbaan. 

Het is belangrijk om vanuit een realistisch zelfbeeld je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden onder ogen te zien, te (her)ontdekken wat je inspireert, motiveert en energie geeft. Hiermee kan je sturing geven aan je loopbaan in een richting die het beste bij jou past. 

Je kan gebruik maken van de VDAB loopbaancheques, zo investeer je slechts 80€ voor 7 uur loopbaanbegeleiding.

WhatsApp Image 2020-04-25 at 15.04.17.jp
_MG_3099_LR web.jpg

Hypno Coaching / hypnose therapie

"Krachtige Veranderaar"

Hypno Coaching ofwel hypnosetherapie wordt vandaag de dag gebruikt als effectieve psychotherapeutische behandeling voor onder meer angsten en fobiën (vb agorafobie, vliegangst…), psychosomatische klachten, enzoverder…
Hypnose is een krachtig en bovendien magnifiek hulpmiddel om gewenste gedragsveranderingen teweeg te brengen wanneer je met een probleem zit of van een ongewenste gewoonte af wil geraken.

 

Bij deze vorm van therapie variëren de prijzen gezien er met individuele trajecten gewerkt wordt. Losse sessie's zijn bespreekbaar en komen op 125€/sessie. 

_MG_2986_LR web.jpg

Mindset Coaching

"Haal het Beste uit je Leven"

Deze vorm van coachen is gericht is op ontplooiing en zelfverwezenlijking. Als coach ondersteun ik jou in het vergroten van talenten, het versterken van zelfvertrouwen en in het vlotter en effectiever bereiken van doelen. De begeleiding is vooral gericht op beter communiceren, motivatie, je eigen sterktes en zwaktes leren kennen en zelfontplooiing in het algemeen. Als mindset coach begeleid ik je bij het bewust worden van de grenzen waar je tegen aan loopt en in een één-op-één gesprek wordt er samen gezocht naar nieuwe mogelijkheden om de verschillende uitdagingen van het leven aan te gaan.

55 € / sessie van 60 minuten
Individuele trajecten bespreekbaar.