_MG_3099_LR web.jpg

Hypno Coaching / hypnose therapie

"Krachtige Veranderaar"

Hypno Coaching ofwel hypnosetherapie wordt vandaag de dag gebruikt als effectieve psychotherapeutische behandeling voor onder meer afslanken, stoppen met roken, angsten en fobiën (vb agorafobie, vliegangst…), psychosomatische klachten, enzoverder…
Hypnose is een krachtig en bovendien magnifiek hulpmiddel om gewenste gedragsveranderingen teweeg te brengen wanneer je met een probleem zit of van een ongewenste gewoonte af wil geraken.

Bij deze vorm van therapie variëren de prijzen gezien er met individuele trajecten gewerkt wordt. Losse sessie's zijn bespreekbaar en komen op 125€/sessie. 

doet het werk samen

Job Coaching / loopbaan Coaching

"Geef je Carrière een Boost"

Loopbaanbegeleiding focust zich in het bijzonder op werk en carrière of vragen in verband met de loopbaan. 

Het is belangrijk om vanuit een realistisch zelfbeeld je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden onder ogen te zien, te (her)ontdekken wat je inspireert, motiveert en energie geeft. Hiermee kan je sturing geven aan je loopbaan in een richting die het beste bij jou past. 

Je kan gebruik maken van de VDAB loopbaancheques, zo investeer je slechts 80€ voor 7 uur loopbaanbegeleiding.

WhatsApp Image 2020-04-25 at 15.04.17.jp
Girl by the Lake

Mental Coaching

"Haal het Beste uit je Leven"

Deze vorm van coachen is gericht is op ontplooiing en zelfverwezenlijking. Als coach ondersteun ik de coachee in het vergroten van talenten, het versterken van zelfvertrouwen en in het vlotter en effectiever bereiken van doelen. De begeleiding is vooral gericht op beter communiceren, motivatie, je eigen sterktes en zwaktes leren kennen en zelfontplooiing in het algemeen. Als personal coach begeleid ik de cliënt bij het bewust worden van de grenzen waar men tegen aan loopt en in een één-op-één gesprek wordt er samen gezocht naar nieuwe manieren en mogelijkheden om de verschillende uitdagingen van het leven aan te gaan.

55 € / sessie van 60 minuten
Individuele trajecten bespreekbaar.

Pakketten Hypno Coaching
quemar-grasa.jpg
asbakje

Virtuele Maagring

Wanneer je openstaat voor hypnotherapie en je sterk gemotiveerd bent, zijn de mogelijkheden oneindig. In enkele behandelingen en de juiste instelling van de cliënt kan zich gemakkelijk een permanente verandering voordoen. Een verandering in het eetpatroon waarbij men niet steeds op een bewust niveau aan eten hoeft te denken. Het onderbewustzijn regelt het als het ware zelf. Een groot voordeel is dat de cliënt het eetprobleem los mag laten en er niet meer mee bezig hoeft te zijn. Eten wordt een gezond automatisme.

Aan te raden voor optimaal resultaat:

Intake gesprek + individueel therapie traject in samenspraak.

Verslavingen aanpakken

Hypnose zorgt ervoor dat er op het niveau van het onderbewustzijn de nodige aanpassingen worden doorgevoerd, zodat het zich opnieuw zal gaan gedragen als een niet-verslaafde.

Laten we eerlijk zijn: afkicken van eender welke verslaving is nooit gemakkelijk, ook niet bij hypnotherapie. Echter met de juiste motivatie, een klein beetje doorzettingsvermogen en inzet van de cliënt, zal men in korte tijd verlost zijn van een verslaving die men al jaren in de greep houdt.

Voorbeelden: alcoholverslaving, drugsverslaving, snoep/eetverslaving, seksverslaving, gameverslaving, enzoverder.

Aan te raden voor optimaal resultaat:

Intake gesprek + individueel therapie traject in samenspraak..

panthermedia_17592006-750x430.jpg

Angsten en Fobieën

Angsten en fobieën kunnen vaak zo hardnekkig of diepgeworteld zijn dat als een belemmering aanvoelen voor de cliënt, zelfs in het dagdagelijkse leven. In sommige gevallen zal het wenselijk zijn om op zoek te gaan naar het ontstaan van die angst. Omdat dit vaak in de kinderleeftijd ontstaat, is het mogelijk dat de cliënt zich het voorval niet meer kan herinneren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de regressie-techniek om dit moment uit de kinderjaren op te sporen. Natuurlijk is het niet altijd noodzakelijk om op zoek te gaan naar de bron. Afhankelijk van de gebruikte technieken kan een hypnotherapeut ook heel eenvoudig de angstgevoelens wegnemen die optreden bij een confrontatie. Wanneer dit gecombineerd wordt met het versterken van het zelfvertrouwen zal de cliënt verlost zijn van de angst. 
 

Aan te raden voor optimaal resultaat: Eat, Sleep, Breathe & Repeat

Intake gesprek + individueel therapie traject in samenspraak.

 

Frequently Asked Questions

Vind hier de antwoorden op je vragen

Ga ik “weg” zijn of slapen tijdens de behandeling?

Neen, hypnose is een staat van ontspanning zowel fysisch als mentaal. Je blijft de volledige controle behouden. Je hoort en voelt alles tijdens de sessie.

Hoe kan ik mijn afspraak vastleggen /annuleren?

Een afspraak kan u gemakkelijk via de online tool/agenda vastleggen. Via mail of telefonisch.

Indien u verhinderd bent, gelieve 24u voorafgaand de afspraak telefonisch te annuleren.

Wat als ik niet in hypnose kan gaan, wat als het niet werkt?

90% van de mensen gaan zonder problemen in hypnose.  Wanneer het echter toch niet lukt, indien u zich onvoldoende kan ontspannen rekenen wij enkel het intake gesprek (€55) aan.